Custom gemaakt Tiny House, houten bijkant, in de tuin
  • Eigen Ontwerp
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Picture Perfect
  • Garantie

Custom Tiny House Bouwers:
Ontwerp je eigen Tiny House hier

Bij Tiny House Hub zijn we gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte Tiny Houses. We begrijpen dat iedereen uniek is en dat jouw huis dat ook moet zijn. Daarom werken we nauw samen met jou om een woonruimte te creëren die jouw persoonlijke stijl en levensstijl weerspiegelt.

Jouw droom, onze passie

Stel je voor: jouw eigen unieke, knusse droomhuisje. Een plek die volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften, waar je kunt genieten van de rust en het comfort die jij verdient. Dat is wat wij als gespecialiseerde Tiny House Bouwers voor jou kunnen realiseren. Bouw met ons, door een op maat gemaakte Woon Unit kies je voor vrijheid, flexibiliteit en een uniek design/ontwerp.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit is wat ons onderscheidt. We zijn er trots op unieke, duurzame leefruimtes te creëren met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Elk Tiny House kan worden uitgerust met een plat dak, een enkelhellend (mono pitch) dak of een dubbelhellend (dual pitch) dak. Al deze keuzes zijn ontworpen om in harmonie te zijn met de omgeving en tegelijkertijd te voldoen aan jouw persoonlijke smaak en behoeften.
  • Neem contact met ons op voor advies op maat
  • Vul het formulier in & ontvang onze brochure in je inbox

Custom Tiny-House-Inspiration

De voordelen van onze
Custom Tiny Houses

Geen bouwvergunning:

 Bij het bouwen van onze custom Tiny Houses proberen wij om zoveel mogelijk zonder vergunningen te werken. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar vermijd je ook extra kosten aan leges. In sommige gevallen kan het echter noodzakelijk zijn om toch een vergunning aan te vragen. Ons deskundige team staat altijd klaar om je hierover te informeren en te adviseren, zodat je precies weet waar je aan toe bent.Laat je zorgen over vergunningen los en kies voor een zorgeloze ervaring met onze op maat gemaakte Tiny Houses door onze bouwers.

Op maat gemaakt:

 
Bij ons draait alles om het creëren van een Tiny House dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom werken we nauw met jou samen om een woonruimte te ontwikkelen die jouw persoonlijke stijl en levensstijl weerspiegelt.Of je nu op zoek bent naar een knusse plek om tot rust te komen, een efficiënt kantoor aan huis of een Airbnb verblijf voor recreatie doeleinden, wij zorgen ervoor dat jouw custom Tiny House al Custom Tiny House Bouwers al jouw verwachtingen overtreft. Onze ervaren ontwerpers en bouwers staan klaar om jouw dromen om te zetten in realiteit.

Meerwaarde:

 
Het toevoegen van een custom Tiny House aan jouw eigendom brengt niet alleen extra woon- of werkruimte met zich mee, maar kan ook de waarde van jouw woning aanzienlijk verhogen. Door de extra geïsoleerde vierkante meters die een Tiny House biedt, wordt jouw eigendom nog aantrekkelijker voor potentiële kopers. Dit kan bijzonder gunstig zijn als je overweegt om jouw huis in de toekomst te verkopen. Investeer daarom in een custom Tiny House en pluk de vruchten van deze slimme en waardevolle uitbreiding van jouw woonruimte.
custom tiny house in achtertuin, boom, groen gras, grote ramen

Efficiënt:

Een custom Tiny House biedt een bijzonder efficiënte oplossing voor het creëren van extra woon- of werkruimte. In vergelijking met traditionele woninguitbreidingen zijn onze Tiny Houses goedkoper en hebben ze een vaste prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien wordt de volledige bouw in de fabriek uitgevoerd, wat het risico op weersvertragingen en bouwoverlast op locatie aanzienlijk vermindert. Kies voor een custom Tiny House gemaakt door onze bouwers en ervaar zelf de efficiëntie en het gemak van deze innovatieve woonoplossing.

Multifunctioneel:

Onze op maat gemaakte modulaire woningen zijn een veelzijdige en flexibele oplossing die perfect aansluit bij jouw veranderende behoeften. Of je nu extra woonruimte nodig hebt, een comfortabele werkplek wilt creëren, een inspirerend atelier zoekt, een gastenverblijf voor bezoekers wilt aanbieden of een knus vakantiehuisje wenst, een custom Tiny House biedt eindeloze mogelijkheden. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek hoe een op maat gemaakt huis jouw leven kan verrijken en aanpassen aan jouw unieke wensen en eisen.

Snel en Professioneel:

Dankzij het modulaire en prefab bouwproces van onze custom Tiny Houses, wordt het grootste deel van de bouw in de fabriek uitgevoerd. Dit resulteert in een snellere en eenvoudigere realisatie van jouw droomwoning, zonder bouwoverlast op locatie. Kies voor een custom Tiny house en ervaar zelf het gemak en de voordelen van ons efficiënte, modulaire en prefab bouwsysteem. In onze brochures zal je ook ons complete en vlekkeloos afleveringsproces tegenkomen, van tekening to levering, wij regelen het allemaal voor jou.
afwerking keuzes voor tiny house custom
vloer afwerking tiny house custom
Küche und Sanitär für Tiny Houses

Binnenmuren & Plafond:

Bij Tiny House Hub voorzien wij standaard alle wanden en plafonds met stucwerk en optioneel met tegels in de badkamer. Het is echter mogelijk om je custom Tiny House een meer uitgesproken uitstraling te geven door gebruik te maken van lambrisering. Verfrissende witgekalkte houten panelen, underlayment, of OSB voor een meer industriële uitstraling zijn ook populaire opties.

Vloeren:

De standaardvloer die wij in onze Tiny Houses leggen is vocht- en krasbestendige hoogwaardige laminaat (PVC/ houtlook). Geschikt voor elektrische vloerverwarming en verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Grijs (thermisch verwarmd) Marmoleum is een optie wanneer u de voorkeur geeft aan de look van een gietvloer. Ons team kan u adviseren over de beste materialen en opties.

Sanitair:

 
Geef jouw custom Tiny House een luxe uitstraling en upgrade naar een volledig zelfstandige woning. Kies voor een op maat gemaakte keuken, badkamer met inloopdouche, wastafel en (apart) toilet. Onze ervaren ontwerpers kunnen jou adviseren over de beste indeling en sanitair-opties die passen bij jouw specifieke behoeften en wensen.
Veelgestelde Vragen

Custom Tiny House FAQ

Ja, bij Tiny House Hub draait alles om het creëren van een Tiny House dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Onze ervaren ontwerpers staan klaar om jouw dromen om te zetten in realiteit. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en ontwerpen we een Tiny House op maat dat jouw persoonlijke stijl en levensstijl weerspiegelt.
Een op maat gemaakt Tiny House biedt de mogelijkheid om een unieke woonruimte te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast biedt het ook vrijheid, flexibiliteit en een milieubewuste levensstijl.
Bij Tiny House Hub heb je de keuze uit een plat dak, een enkelhellend (mono pitch) dak of een dubbelhellend (dual pitch) dak. Alle opties zijn ontworpen om in harmonie te zijn met de omgeving en voldoen aan jouw persoonlijke smaak en behoeften.
Bij het bouwen van een Tiny House proberen wij zoveel mogelijk zonder vergunningen te werken om tijd en kosten te besparen. In sommige gevallen is het echter noodzakelijk om toch een vergunning aan te vragen. Ons deskundige team staat altijd klaar om je hierover te adviseren, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Bij Tiny House Hub bieden we verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals lambrisering, witgekalkte houten panelen, underlayment of OSB voor een meer industriële uitstraling. Voor de vloeren kun je kiezen uit vocht- en krasbestendige hoogwaardige laminaat (PVC/ houtlook) of grijs (thermisch verwarmd) Marmoleum voor een gietvloer-look.
Dankzij ons modulaire en prefab bouwproces wordt het grootste deel van de bouw in de fabriek uitgevoerd, wat resulteert in een snellere en eenvoudigere realisatie van jouw droomwoning. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste materialen en opties en om een snelle en professionele levering te garanderen.
De levertijd van een op maat gemaakt Tiny House ligt rond de <strong>3 maanden</strong>, maar hangt ook af van verschillende factoren, zoals het ontwerp en de afwerkingsmogelijkheden. Ons team zal je hierover adviseren en een realistische levertijd aangeven. Dankzij ons efficiënte en modulaire bouwsysteem kunnen we echter een snelle levering garanderen.

Vraag de brochure op

Ben je geïnteresseerd in ons Custom model? Vul het formulier in en ontvang direct de brochure met alle opties & prijzen je inbox