Ontdek het plezier van een Tiny House in het schilderachtige Zeeland

Ben je klaar voor een verfrissende woonervaring, ver weg van de drukte en het jachtige tempo van het dagelijkse leven? Dan zit je hier goed! Ik ben er om je te begeleiden op je avontuur naar het ontdekken van het perfecte Tiny House in Zeeland. In dit betoverende stukje Nederland, met zijn levendige steden, pittoreske dorpen en adembenemende natuur, kun je de ideale balans vinden tussen stedelijke energie en landelijke kalmte.

Jouw droom Tiny House in het veelzijdige Zeeland

Met trots presenteren we op onze website een uitgebreide selectie Tiny House modellen die speciaal zijn ontworpen voor de avontuurlijke geest die op zoek is naar een bijzondere levensstijl in het schitterende Zeeland. Van eigentijdse, vernieuwende ontwerpen tot gezellige, klassieke huisjes – er is een optie voor iedere smaak. Bekijk onze diverse keuzes en laat je betoveren door de mogelijkheden die deze compacte woningen bieden.

Vraag onze brochure aan voor meer informatie en inspiratie

Wil je graag meer weten over onze Tiny House modellen en alle kansen die Zeeland te bieden heeft? Vraag dan nu onze brochure op! Deze zit vol met informatie, tips en inspiratie om jouw Tiny House-droom in het prachtige Zeeland te realiseren. Ontdek de veelzijdigheid van deze provincie en zet de eerste stap richting jouw ideale Tiny House.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House? Gebruik de services van Tiny House Hub.

 

 • Volledig op Maat
 • Complete service tot in de puntjes
 • Kant-en-Klare oplevering
 • Scherpe prijzen

Duurzaam wonen in Zeeland:
Tiny Houses als milieuvriendelijke keuze

Wandelend door de bruisende straten van Middelburg en langs de uitnodigende kust van Zeeland, ontdek je al snel dat dit een regio is waar het ongebruikelijke en duurzaamheid hand in hand gaan. Zeeland zet zich in voor vooruitgang op het gebied van klimaatbewustzijn en energie-efficiëntie. Hier worden Tiny Houses gezien als een manier om het leven voor toekomstige generaties te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd een unieke en milieuvriendelijke levensstijl kunt ontdekken.

In Zeeland zijn zowel de inwoners als de beleidsmakers trots op hun progressieve aanpak en hun vermogen om te fungeren als een broedplaats voor groene energieopwekking en verduurzaming. Dit vormt een uitstekend fundament voor de groei van de Tiny House-beweging. Mensen die kiezen voor Tiny Houses in Zeeland kunnen profiteren van een ondersteunende gemeenschap, lokale bronnen en de inspirerende natuurlijke omgeving.

Deze provincie nodigt je uit om je aan te sluiten bij dit avontuurlijke pad en een vrij, duurzaam thuis te creëren in een Tiny House in Zeeland. Ontdek de lokale gemeenschap, maak gebruik van de beschikbare middelen en geniet van de prachtige natuur die Zeeland te bieden heeft.
tiny house op trailer, vrachtwagen, transport, rotonde

Tiny House mogelijkheden
in het pittoreske Zeeland

Heb je altijd al in een Tiny House in Zeeland willen wonen? Ben je geïnteresseerd in het kopen, huren of zelf bouwen van een Tiny House en zoek je een geschikte locatie? Hoewel de mogelijkheden momenteel nog beperkt zijn, is er veel in ontwikkeling!

Op deze pagina vind je een overzicht van locaties in Zeeland waar Tiny Houses momenteel zijn toegestaan en bewoond worden. Dit zijn woonprojecten met meerdere Tiny Houses die een tijdelijke of permanente omgevingsvergunning hebben.

Hieronder vind je een lijst van gemeenten waar initiatieven gaande zijn om woonlocaties voor Tiny Houses te ontwikkelen. Voor meer gedetailleerde en actuele informatie verwijs ik je graag naar het Register voor (aspirant) Tiny House-bewoners. Leden van het register ontvangen tweemaal per maand een actueel overzicht met informatie over deze initiatieven.

Borsele-Hoedekenskerke – Woningcorporatie Beveland Wonen

Vijf Tiny Houses, permanente omgevingsvergunning.

Meer informatie

Gemeente Middelburg – Sint Laurens – Mini Uusjes

Zeven Tiny Houses, omgevingsvergunning voor tien jaar.
Meer informatie

Gemeente Schouwen-Duiveland – Renesse – Woningcorporatie Zeeuwland

Vierentwintig Tiny Houses, veertien voor starters en tien voor personeel in de recreatiebranche, omgevingsvergunning voor vijf jaar.

Artikel over het project

zeeland, tiny house plaatsing, hijskraan, gele vrachtwagen, blauwe lucht

Jouw gids voor het kopen van het perfecte
Tiny House in Noord-Holland

Kiezen voor een Tiny House in Zeeland betekent kiezen voor een duurzame en betaalbare levensstijl. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens dit spannende proces en willen je graag enkele nuttige tips meegeven om het perfecte Tiny House te vinden dat bij jou past:

  • Laat je inspireren door ons aanbod: Bekijk onze diverse Tiny House-modellen en ontdek welke stijlen, materialen en duurzame opties er beschikbaar zijn.
  • Bespreek je budget met ons: Bepaal vooraf hoeveel je wilt en kunt uitgeven aan een Tiny House. Wij helpen je een geschikt Tiny House te vinden binnen jouw budget en adviseren je over eventuele bijkomende kosten, zoals locatie, transport, leges en vergunningen.
  • Bezoek onze Tiny House-locaties: Kom gerust langs bij een van onze Tiny House-locaties in Zeeland. Zo krijg je een goed beeld van onze woningen en de kwaliteit die wij hanteren. Neem contact met ons op voor een aanvraag of vul het formulier in.
  • Wij begeleiden je bij regelgeving: Ons team is op de hoogte van de regels en voorschriften voor het plaatsen van een Tiny House in Zeeland en kan je begeleiden bij het regelen van vergunningen, bouwvoorschriften en bestemmingsplannen.
  • Vertrouw op onze expertise: Wij adviseren je bij het kiezen en/of laten maken van jouw perfecte Tiny House. Wij helpen je de kwaliteit en duurzaamheid van de woning te beoordelen en zorgen ervoor dat alle formaliteiten soepel verlopen.

Regelgeving rondom Tiny House plaatsing in Nederland

De regelgeving voor Tiny Houses kan per gemeente verschillen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regels en voorschriften voordat je een Tiny House plaatst. Lees meer over de wet- en regelgeving omtrent Tiny Houses in Nederland.

tiny house bouw in de fabriek, hout afwerking, zwart houten opstap

Wil jij een Tiny House kopen?

Op zoek naar een Tiny House dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften? Zoek niet verder! In Zeeland vind je tal van locaties waar je je nieuwe, compacte woning kunt neerzetten en volop kunt genieten van de prachtige natuur, levendige steden en het vrije leven.

Bij het kiezen van een Tiny House is het cruciaal om jouw persoonlijke situatie en verlangens in ogenschouw te nemen. Of je nu alleenstaand bent, samenwoont met je partner of zelfs een klein gezin hebt, wij staan voor je klaar om je te helpen het perfecte Tiny House te vinden.

Ontdek ons aanbod van zowel kant-en-klare Tiny Houses als volledig op maat gemaakte Tiny Houses naar jouw ontwerp, zodat je zelf bepaalt hoe jouw Tiny House-avontuur vorm krijgt. Bovendien bieden we ondersteuning bij het regelen van vergunningen en het vinden van de ideale locatie in Zeeland.

Tiny House Hub staat garant voor kwaliteit en service voor scherpe prijzen.

Geïnteresseerd in een van onze Tiny Houses? Vul het formulier in en ontvang direct onze volledige brochure met alle opties en prijzen en uitvoeringen in je mailbox.