Malmö
vanaf €81.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

Geniet van luxe in een compacte behuizing met de Malmö. Dit tiny house heeft een stijlvolle uitstraling van een en biedt tegelijkertijd een gezellig interieur. De Malmö is ontworpen om veel licht en bewegingsvrijheid te bieden.

Meer info >…

Malmö+
vanaf €95.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

De Malmo+ woning is een prachtige modulaire constructie van meer dan 12 meter lang, met een veranda van een meter diep. De veranda is voorzien van een glazen gevel die je een adembenemend uitzicht op de omgeving biedt.

Meer info >…

Malmö XL
vanaf €118.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

De Malmö XL, met zijn indrukwekkende lengte van meer dan 15.70 meter en een veranda van een meter diep, is een prachtige, modulaire woning. Dankzij de glazen gevel kunt u genieten van een adembenemend uitzicht.
Meer info >…

Stuga
vanaf €150.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust in een Stuga! De Stuga is gebouwd met de meest hoogwaardige bouwmaterialen en biedt een gezellige, Scandinavische sfeer aan. Met geschakelde modules en 2-3 slaapkamers.

Meer info >…

Vista
vanaf €69.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

Ervaar ultieme luxe met ons Vista Tiny House. Dit is geen gewoon tuinhuisje, nee, dit is stijl, klasse en waarde in één. Een genot voor het oog en een verrijking voor je woning. Ontspannen doe je in in dit unieke Tiny House.

Meer info >…

Custom
€2500 per m2 – Beschikbaar  – Levertijd  8-12 weken

Een op maat gemaakt Tiny House biedt de unieke mogelijkheid om een persoonlijke leefruimte te creëren die perfect aansluit op jouw droomwoning. Wij helpen jou graag deze droom werkelijkheid te laten worden.

Meer info >…

Tuinkantoor
vanaf €27.000 – Beschikbaar – Levertijd  8-12 weken

Soms heb je gewoon wat extra ruimte nodig om je te concentreren op je werk. Dat is waar ons Tuinkantoor in beeld komt, een perfecte oplossing om afleiding te verminderen en je creativiteit te stimuleren.

Meer info >…

collectie

Tiny Houses te Koop

Als je op zoek bent naar een minimalistische levensstijl en wil genieten van een unieke manier van leven, dan heb je misschien overwogen om een tiny house te kopen. Deze kleine huizen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze bieden eenvoud, betaalbaarheid en de mogelijkheid om duurzaam te leven. Maar waar vind je de beste verzameling van kleine huizen te koop? Zoek niet verder dan onze website, waar we een breed scala aan Tiny Houses te koop aanbieden.

FaQ

Heb je nog vragen? Wij kunnen helpen!

Het is mogelijk om een hypotheek te krijgen voor een tiny house, maar het aanbod is beperkt. Je kunt het beste navragen bij hypotheekverstrekkers wat de mogelijkheden zijn.

Bij het kopen van een Tiny House moet je ervoor zorgen dat het huisje voldoet aan de wet en regelgeving en het bestemmingsplan van jouw gemeente. Ook moet je kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van het huisje en het aansluiten van gas, water en elektriciteit. In sommige gevallen is een omgevingsvergunning nodig.

Je kunt ervoor kiezen om zelf een Tiny House te bouwen, maar dit vereist wel de nodige bouwkennis en -ervaring. Als je zelf geen ervaring hebt met bouwen, kun je beter een kant-en-klaar Tiny House kopen of een Custom Tiny House laten bouwen door ons.

De kosten van een Tiny House kunnen variëren afhankelijk van de grootte, de gebruikte bouwmaterialen en technieken en de afwerking. Gemiddeld liggen de kosten voor onze Tiny Houses tussen de €60.000 en €150.000