Als je aan een Tiny House denkt, denk je misschien aan een kleine, eenvoudige woning zonder veel voorzieningen. Maar wist je dat er ook Tiny Houses zijn met twee slaapkamers? Op deze pagina zullen wij jou meer vertellen over onze Malmo+ en Stuga Tiny House modellen met beide 2 slaapkamers. En ontdekken waarom deze opties misschien wel perfect zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House? Gebruik de services van Tiny House Hub.

 

Malmo+

De Malmo+ is een Tiny House met twee slaapkamers en een totale oppervlakte van 36 vierkante meter. De woning heeft een modern design en beschikt over alle nodige voorzieningen, waaronder een keuken, badkamer en een gezellige woonkamer. Het huis is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om energiezuinig te zijn.

Malmo+ Tiny House plattegrond met afmetingen

De voordelen van de Malmo+

De Malmo+ heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele woningen en andere Tiny Houses. De woning is ontworpen om energiezuinig te zijn en beschikt over alle nodige voorzieningen voor een comfortabel leven.

Het moderne design zorgt ervoor dat de woning er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook functioneel is. De Malmo+ biedt genoeg ruimte voor een gezin van vier personen en is daarom perfect voor mensen die op zoek zijn naar een huis waarmee ze kunnen meegroeien of uitbreiden.

Malmo+ Tiny House in de sneeuw

Stuga

De Stuga is een Tiny House met twee slaapkamers en een totale oppervlakte van 63 vierkante meter. Het huis heeft een traditioneel Scandinavisch design en is gebouwd met hout van hoge kwaliteit. Het huis heeft een open woonkamer en keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het huis is ontworpen om te worden gebruikt als vakantiehuis of als permanente woning.

Stuga Tiny House plattegrond en afmetingen, 2 slaapkamers

De voordelen van de Stuga

De Stuga is ook ontworpen met duurzaamheid en energiezuinigheid in gedachten. Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een traditioneel Scandinavisch design dat zowel elegant als praktisch is.

De woning biedt genoeg ruimte voor een klein gezin of stel en is daarom perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compacte woning zonder concessies te doen aan comfort. De Stuga komt met een hele fraai afwerking en ook zijn er vele opties om uit te kiezen qua afwerking en extra’s.

Stuga Luxe Tiny House, Houten en Stalen frame, Houten overdekt terras

Waarom kiezen voor een Tiny House met 2 slaapkamers?

Een Tiny House met twee slaapkamers biedt meer flexibiliteit en functionaliteit dan een Tiny House met één slaapkamer. De extra slaapkamer kan worden gebruikt als kantoor, logeerkamer of als extra opslagruimte. Daarnaast biedt een Tiny House met twee slaapkamers genoeg ruimte voor een klein gezin, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte woning zonder concessies te doen aan comfort.

 

Geschikt voor een klein gezin

Een Tiny House met twee slaapkamers is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compacte woning met genoeg ruimte voor een klein gezin. Het kan ook geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar een huis met een extra kamer voor kantoor- of hobbyruimte. Daarnaast is een Tiny House met twee slaapkamers ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een woning die betaalbaar en energiezuinig is.

 

Tiny House Malmo+ In het bos met warm licht

Hoe koop je een Tiny House met 2 slaapkamers?

Het kopen van een Tiny House met twee slaapkamers is vergelijkbaar met het kopen van een traditioneel huis. Je moet een geschikte locatie vinden en ervoor zorgen dat je voldoende financiële middelen hebt om het huis te kopen. Daarnaast moet je ook goed nadenken over de benodigde vergunningen en eventuele regelgeving met betrekking tot het plaatsen van een Tiny House.

Natuurlijk kunnen wij van Tiny House Hub je hierbij assisteren, neem daarom een kijkje naar onze collectie. Interesse aangewakkerd door een model? Super! Vul het formulier in, vraag de brochure op & dan nemen wij spoedig contact met je op.

Tiny House Hub staat garant voor kwaliteit en service.