Als je op zoek bent naar een Kant en Klaar Tiny House dan ben jij hier aan het juiste adres. Bij ons vind je een fraai en uitgebreid aanbod. Wij begrijpen dat de aanschaf van een Tiny House een belangrijke beslissing is en daarom helpen wij jou graag bij het vinden van de perfecte Tiny House

Ons assortiment van Tiny Houses is zeer divers. Wij bieden Tiny Houses aan in verschillende maten, stijlen en prijsklassen. Zo kan jij bij ons terecht voor een compact en eenvoudig Tiny House, maar ook voor een luxe en volledig uitgerust Tiny House.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde Tiny House bouwers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze Tiny Houses zijn dan ook stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en worden gebouwd met duurzame materialen.

Naast de verkoop van kant en klare Tiny Houses bieden wij ook de mogelijkheid om een Tiny House op maat te laten bouwen. Hierbij kan jij eigen wensen en ideeën doorgeven, zodat uw Tiny House volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee en bieden jou professioneel advies op maat. Zo helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze en zorgen wij ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van je Tiny House.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House? Gebruik de services van Tiny House Hub.

 

  • Volledig op Maat
  • Complete service tot in de puntjes
  • Kant-en-Klare oplevering
  • Scherpe prijzen

Wat is een kant en klaar tiny house?

Een kant en klaar tiny house is een kleine woning die volledig is gebouwd en ingericht voordat het naar de locatie van onze klanten wordt vervoerd. Het is ontworpen om alles te bieden wat een persoon nodig heeft om te leven, inclusief een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, allemaal binnen een compacte ruimte. Dit betekent dat de kant en klaar tiny house volledig is uitgerust met elektriciteit, loodgieterij, isolatie en andere benodigdheden voor bewoning.

 

Voordelen van een kant en klaar tiny house

Een kant en klaar tiny house heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een snelle en eenvoudige manier om een tiny house te bezitten. Het bespaart jou ook veel tijd en energie, omdat het bouwproces zo goed als al voltooid is. Ten tweede is het ontworpen om aan de eisen van de klant te voldoen. Dit betekent dat de klant de mogelijkheid heeft om een kant-en-klaar Tiny House te kiezen die perfect past bij zijn of haar behoeften en smaak. Bovendien is een kant-en-klaar Tiny House verplaatsbaar en kan het worden verplaatst indien nodig. Ten derde, een Tiny House is een perfecte aanvulling van waarde aan je huidige woning, meer vierkante woonbare vierkante meters toevoegt met stijl en design. Ook zijn Tiny Houses en zeer rendabele investering met een ROI van zo’n ongeveer 3 jaar, dit is onhaalbaar met een investering in reguliere huizen.

Tiny House Kant en Klaar geplaatst, zwart, zand ondergrond

Populaire Kant en Klare Tiny Houses

Er zijn veel verschillende kant en klaar tiny houses beschikbaar op de markt. Tiny House Hub onderscheidt zich van de rest met onze eigen unieke kenmerken en styling. Hier zijn enkele populaire kant en klare Tiny Houses van ons:

Malmo+:
Een kant en klaar tiny house dat volledig is gemaakt van duurzame materialen, grote ramen, terras en uitbreidbaar tot twee slaapkamers 36M² > Bekijk

Vista:
Een kant en klaar Tiny House dat het meeste wordt verkocht in Nederland. De Vista heeft een zeer compact maar uniek ontwerp en is geschikt voor één persoon of een koppel. 28M² > Bekijk

Stuga:
Ons meest luxe kant-en-klare tiny house. Het heeft een modern ontwerp en kan worden gebruikt als woning en vakantie huis. De Stuga afwerking is heel esthetisch, maar ook erg praktisch, hij kan uitgebreid worden tot 3 slaapkamers! 63M² > Bekijk

Geïnteresseerd in een kant en klaar Tiny House?

Een tiny house in eigen tuin kan een goede keuze zijn als je groter wilt wonen en minder afhankelijk wilt zijn van het reguliere huizenaanbod. Het bouwen van een Tiny House in eigen tuin vergt wel de nodige voorbereiding, vergunningen en onderzoek naar de geschiktheid van de grond. Maar als je deze stappen hebt doorlopen, biedt een Tiny House op eigen tuin veel voordelen. Het is financieel vrijer, milieubewuster en biedt extra leefruimte in de vorm van een mooie tuin, en natuurlijk een grote toevoeging van waarde aan je bestaande pand.

Tiny House Hub staat garant voor kwaliteit en service.

Bij Tiny House Hub begrijpen we dat het kopen van een Tiny House een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij graag onze hulp aan bij het maken van een keuze. Onze Tiny Houses zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een ruime collectie beschikbaar. Bovendien kunnen wij je helpen met bijzaken zoals wetgeving & vergunningen. En kunnen we je adviseren over de beste plek in jouw eigen tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een Tiny House in eigen tuin.

Tiny House Kant en Klaar installatie, hijskraan
Kant en klaar Tiny House plaatsing met gele hijskraan

Vraag de brochure aan

Wil je alle informatie over onze Tiny Houses? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen. Of vul het formulier in en ontvang direct onze volledige brochure met alle opties en prijzen en uitvoeringen in je mailbox.