Ben je op zoek naar een Tiny House in Overijssel? Steeds meer mensen in Nederland worden aangetrokken tot deze duurzame en innovatieve manier van wonen. Overijssel biedt talloze mogelijkheden om een Tiny House te kopen en te genieten van de rust en ruimte die deze provincie te bieden heeft.

Of je nu op zoek bent naar een locatie in een natuurgebied, een recreatiepark of een landelijke omgeving, in Overijssel vind je het allemaal. Onze provincie heeft veel te bieden, van prachtige landschappen tot bruisende steden en levendige dorpen.

Als je overweegt om een Tiny House te kopen in Overijssel, geven wij je graag advies over de mogelijkheden en de voordelen van deze manier van wonen. Of je nu wilt kopen of huren, er is altijd een Tiny House dat bij jouw wensen en budget past. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en ontdekken waarom steeds meer mensen kiezen voor een Tiny House in Overijssel.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House in Overijssel? 

  • Volledig op Maat
  • Complete service tot in de puntjes
  • Kant-en-Klare oplevering
  • Scherpe prijzen

De voordelen van een Tiny House in Groningen

Ben je op zoek naar een Tiny House in Groningen? Steeds meer mensen in Nederland worden aangetrokken tot deze duurzame en innovatieve manier van wonen. Groningen biedt talloze mogelijkheden om een Tiny House te kopen en te genieten van de rust en ruimte die deze provincie te bieden heeft.

Of je nu op zoek bent naar een locatie in een natuurgebied, een recreatiepark of een landelijke omgeving, in Groningen vind je het allemaal. De provincie heeft veel te bieden, van prachtige landschappen tot bruisende steden en levendige dorpen.

Als je overweegt om een Tiny House te kopen in Groningen, geven wij je graag advies over de mogelijkheden en de voordelen van deze manier van wonen. Of je nu wilt kopen of huren, er is altijd een Tiny House dat bij jouw wensen en budget past. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en ontdekken waarom steeds meer mensen kiezen voor een Tiny House in Groningen.

Een betaalbaar en avontuurlijk leven met een Tiny House in Groningen

Een Tiny House in Groningen kiezen betekent niet alleen een milieuvriendelijke beslissing nemen, maar ook profiteren van aantrekkelijke financiële voordelen. De aankoop- en onderhoudskosten van een Tiny House zijn doorgaans lager dan die van een traditioneel huis, waardoor je meer budget overhoudt voor andere aspecten van je leven, zoals reizen, sparen of investeren.

Een Tiny House in Groningen is een kostenbesparende optie, mede vanwege de lagere aankoopprijs. Deze compacte en innovatieve woningen worden meestal gebouwd met duurzame materialen, wat de bouwkosten verlaagt. Bovendien bespaar je op energiekosten, aangezien Tiny Houses energie-efficiënt zijn. Minder onderhoud en schoonmaken betekent tevens dat je zowel tijd als geld overhoudt voor andere zaken, zoals het verwezenlijken van je dromen of het aanleggen van een spaarpot.

Daarbij heeft de provincie Groningen een schitterende natuur en een hoge leefbaarheid, wat het tot een ideale plek maakt om te genieten van het flexibele en avontuurlijke leven dat een Tiny House biedt. Onze Tiny Houses  kunnen verplaatst worden, wat je de vrijheid geeft om op diverse locaties te wonen en de adembenemende omgeving van Groningen te verkennen.
Tiny House in de achtertuin met veel planten en bomen

Tiny House Mogelijkheden in Groningen

Hieronder vind je een overzicht van diverse Tiny House-projecten in Groningen, geordend per gemeente. Of je nu op zoek bent naar een permanente of tijdelijke woonlocatie, in Groningen zijn er tal van mogelijkheden voor Tiny House-bewoners.

Gemeente Eemsdelta – Appingedam – woningbouwvereniging Groninger Huis

Tien Tiny Houses in de sociale huur, periode omgevingsvergunning onbekend.

Gemeente Groningen – Stad Groningen – Tiny Houses Westpark

Vierentwintig Tiny Houses, omgevingsvergunning voor tien jaar.
Meer informatie: https://www.tinyhouseswestpark.nl/

Gemeente Groningen – Ten Boer – Landjegoed in Woldwijk

Acht Tiny Houses, tijdelijke omgevingsvergunning (termijn onbekend).
Meer informatie: https://www.landjegoed.nl/tiny-houses/

Gemeente Midden Groningen – Hoogezand – woningbouwvereniging Groninger Huis

Zes Tiny Houses in de sociale huur, periode omgevingsvergunning onbekend.

Gemeente Oldambt – Midwolda – woningbouwvereniging Groninger Huis

Acht Tiny Houses in de sociale huur, periode omgevingsvergunning onbekend.

Gemeente Westerwolde – Ter Apel – Ecodorp Land van Aine

Ecodorp in ontwikkeling met plannen voor Tiny Houses, de eerste pionierswoning wordt er al bewoond. De actuele stand van zaken is onbekend.
Meer informatie: https://ecodorp.landvanaine.nl/

Gemeente Oldambt – Midwolda – woningbouwvereniging Groninger Huis

Acht Tiny Houses in de sociale huur, periode omgevingsvergunning onbekend.
Meer informatie: https://www.groningerhuis.nl/tiny-houses-midwolda/

Gemeente Westerwolde – Ter Apel – Ecodorp Land van Aine

Ecodorp in ontwikkeling met plannen voor Tiny Houses, de eerste pionierswoning wordt er al bewoond. De actuele stand van zaken is onbekend.
Meer informatie: https://ecodorp.landvanaine.nl/

 

Gemeente Westerkwartier – Leek – De besloten wal

Vijf Tiny Houses, permanente omgevingsvergunning.
Meer informatie: https://debewonersverenigingdebeslotenwal.nl/

Gemeente Westerkwartier – Zuidhorn – woningcorporatie Wold & Waard


Vijf Tiny Houses in de sociale huur.
Meer informatie: https://www.woldwaard.nl/over-wold-waard/nieuws/nieuwsbericht/2019/03/25/plan-tiny-houses-zuidhorn-in-uitvoering

Geïnteresseerd in een van onze Tiny Houses? Vul het formulier in en ontvang direct onze volledige brochure met alle opties en prijzen en uitvoeringen in je mailbox.