Stel je voor, je wordt wakker met de rustgevende geluiden van de natuur om je heen. Enkele stappen verwijderd, bevindt u zich buiten via uw openslaande glazen deuren, inademend de frisse lucht van uw eigen stukje paradijs. 

Of wellicht geniet u meer van de levendigheid van een druk vakantiepark. Met een luxe Tiny House als vakantiewoning is dit allemaal mogelijk. 

Meer en meer Nederlanders kiezen voor het permanente wonen in een Tiny House, maar deze moderne woningen zijn ook uitermate geschikt als vakantiewoningen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de betaalbare opties voor jouw ideale Tiny House. Wij staan altijd klaar om je te begeleiden en helpen bij het realiseren van jouw droomwoning binnen het door jouw gestelde budget.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Vakantiewoning? Gebruik de services van Tiny House Hub.

  • Volledig op Maat
  • Complete service tot in de puntjes
  • Kant-en-Klare oplevering
  • Scherpe prijzen
Een modern tiny house met een houten exterieur en grote glazen ramen, omgeven door een verzorgde tuin tijdens het gouden uur, met comfortabele hangstoelen op een houten terras

64 m²

V.A. €150.000

Tiny house met stoelen en houten terras, grote ramen, bomen, bruine grond

Moderne Vakantiewoning: Uw Droomhuis Ontworpen op Maat

Onze Tiny Houses zijn niet zomaar vakantiewoningen. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, van hoge bouw-kwaliteit en compact, maar bieden tegelijkertijd een luxe en modern design dat verder gaat dan veel traditionele chalets en stacaravans. Ze bieden alle gemakken en comfort van thuis, zelfs op je vakantieadres.

Deze vakantiewoningen kunnen uitgerust worden met climate control voor aangename zomers en knusse winters. De grote raampartijen zorgen voor een lichte woning waarin jij optimaal kunt genieten van de omgeving. Het interieur en de indeling kunnen worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en gezinssituatie. Zo wordt jouw Tiny House Vakantiewoning echt gemaakt tot jouw tweede thuis.

Van Idee naar Vakantiewoning: Geleverd in Drie Maanden

Wij begrijpen dat jij natuurlijk specifieke wensen en eisen hebt voor jouw nieuwe vakantiewoning. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid naast onze vaste collectie om je Tiny House Vakantiewoning volledig op maat te ontwerpen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag onze brochure op. Samen zullen we jouw ideeën vormgeven en je nieuwe  vakantiewoning realiseren.

 
tiny house wat afgeleverd wordt met een hijskraan in zandvoort
stuga tiny house voor de familie, groen, bomen, overkapping

Beleef de Luxe van een Eigen Vakantiewoning

Onze Tiny House Vakantiewoningen zijn ontworpen om jou het hoogste niveau van comfort en luxe te bieden. Van het stijlvolle en moderne ontwerp, tot de kwaliteit van de gebruikte materialen en de afwerking: elk detail is zorgvuldig overwogen om aan jouw verwachtingen te voldoen. De uitgebreide personalisatiemogelijkheden zorgen ervoor dat uw vakantiewoning perfect aansluit op jouw unieke stijl en behoeften. Of je nu een rustige plek in de natuur zoekt of de bruisende sfeer van een vakantiepark prefereert, wij zorgen ervoor dat de vakantiewoning de perfecte uitvalsbasis is voor onvergetelijke vakantiemomenten voor de gehele familie.

 

Vraag de brochure op

Geïnteresseerd in een van onze Tiny Houses? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je graag van alle informatie. Of vul het formulier in en ontvang direct onze volledige brochure met alle opties en prijzen en uitvoeringen in je mailbox.