Over ons

Welkom bij
Tiny House Hub

“Bij Tiny House Hub zijn we gepassioneerd over Tiny Houses en helpen we je graag bij het realiseren van jouw ideale huis. Of je nu een kant-en-klaar Tiny House wilt kopen of er zelf een wilt ontwerpen, bij ons ben je aan het juiste adres.”

Een one-stop-shop voor al je Tiny House-behoeften

  • Bij ons is alles te vinden wat je nodig hebt voor je Tiny House-project, van ontwerp tot bouwmaterialen en zelfs duurzame interieurartikelen. We begrijpen dat het realiseren van een Tiny House een grote uitdaging kan zijn, dus we hebben het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt door alles op één plek aan te bieden.

Ervaring en expertise

  • Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde Tiny House-liefhebbers. We hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en hebben zelfs onze eigen Tiny Houses gebouwd. We weten dus uit eerste hand wat erbij komt kijken om een Tiny House te bouwen en we delen onze kennis graag met jou.

Maatwerk ontwerp en bouwbegeleiding

  • Bij Tiny House Hub bieden we maatwerk services aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. We werken samen met jou om een Tiny House te creëren dat perfect past bij jouw levensstijl. Bovendien bieden we begeleiding aan om ervoor te zorgen dat je project en vergunning aanvragen zo soepel mogelijk verlopen.

Drophouse Reseller

  • Wij zijn een gecertificeerde reseller van Drophouse. Een vooraanstaande bouwer van modulaire woningen. Drophouse staat bekend om hun vakmanschap, innovatieve ontwerpen en duurzame benadering van bouwen en betaalbare modellen.

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem een kijkje naar onze collectie of neem gerust contact met ons op.