Tiny Houses zijn tegenwoordig razend populair in Nederland, en terecht! Deze kleine, knusse en duurzame huisjes bieden namelijk een schat aan voordelen. Maar zoals het gezegde luidt: het zit hem allemaal in de details. Daarom is een goed ontworpen plattegrond essentieel. Laten we samen op verkenning gaan!

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House? Gebruik de services van Tiny House Hub.

 

Malmo Plattegrond: Scandinavisch top design

Het Malmo model is perfect voor de liefhebbers van Scandinavisch design. Met zijn strakke lijnen, natuurlijke materialen en praktische indeling is dit Tiny House een toonbeeld van stijl en efficiëntie. Laten we de plattegronden onder de loep nemen!

tiny house malmö layout en plattegrond
Malmö Plattegrond 1. De eerste indeling van ons Malmö model biedt een open woonkamer en keuken, een gezellige slaapkamer en een compacte badkamer. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook voldoende ruimte in de mezzazine voor twee slaapplekken.
tiny house model malmö plattegrond
Voor wie net even iets anders wil, is er ook een alternatieve indeling van het Malmo model. Deze versie heeft een andere opstelling van de woonkamer en keuken, waardoor er meer ruimte ontstaat voor een grotere badkamer. Handig als je net wat meer tijd in de badkamer doorbrengt (en laten we eerlijk zijn, wie doet dat niet?).

Stuga Plattegrond: Luxe, Groot & Modern

De plattegrond van het Stuga model is slim ingedeeld met een open woonkamer en keuken, een comfortabele slaapkamer en een functionele badkamer. En laten we het ruime terras niet vergeten – perfect voor zwoele zomeravonden!

tiny house stuga plattegrond
De plattegrond van het Stuga model is slim ingedeeld met een open woonkamer en keuken, een comfortabele slaapkamer en een functionele badkamer. En laten we het ruime terras niet vergeten - perfect voor zwoele zomeravonden!

Vista Plattegrond: Een panoramisch kunstwerk

Ons Vista model is een architectonisch hoogstandje. Dankzij de grote ramen en het panoramisch uitzicht is dit het Tiny House een waar kunstwerk waarin je kunt wonen.

tiny house vista indelingen afmetingen
De indeling van het Vista model is ontworpen met het oog op licht en ruimte. De open woonkamer en keuken zijn perfect om te genieten van het uitzicht, terwijl de slimme slaapkamer en badkamer zorgen voor alle comfort die je nodig hebt.

Aanpassen en personaliseren van plattegronden: Laat je creativiteit de vrije loop!

Bij Tiny House Hub begrijpen we dat iedereen uniek is in zijn of haar wensen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om je Tiny House volledig Custom te laten maken met een volledig andere plattegrond die aan te passen is naar jouw wensen. Of je nu een grotere keuken wilt, extra opbergruimte of een kantoorruimte, alles is mogelijk bij ons.

Juridische aspecten van een Tiny House: De regels van het spel

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en wetgeving omtrent tiny houses in Nederland. Vergunningen, grondzaken en gemeentelijke regels kunnen per locatie verschillen, dus zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent. (Wij kunnen ook helpen *contact*)