Wil je een speciale plek in je tuin maken met een Tuinstudio? Veel mensen vragen zich af: ‘Kan je zoiets plaatsen?’ Op deze pagina gaan we niet alleen antwoord geven op die vraag, maar we gaan je ook helpen met regels en handige dingen om te weten als je zo’n plek wil maken in je tuin. Het wordt een bijzondere plek, modern en goed voor de natuur, een beetje zoals een Tiny House. Laat ons je helpen om zo’n mooie plek te maken in je tuin, waar je extra kunt genieten van jouw woonruimte en comfortabel kan vertoeven.

Inhoud van deze pagina

Op zoek naar een totaal oplossing voor de plaatsing van een Tiny House? Gebruik de services van Tiny House Hub.

 

  • Volledig op Maat
  • Complete service tot in de puntjes
  • Kant-en-Klare oplevering
  • Scherpe prijzen

Gebruik van een Tuinstudio met Tiny House

Stel je voor: een Tuinstudio met een High-End, Moderne en Duurzame touch zoals onze Tiny Houses, een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit op jouw unieke levensstijl. Hier een paar voorbeelden hoe onze ontwerpen worden toegepast door bestaande klanten!

Inspirerende Werkruimte

Begin met het transformeren van je Tuinstudio in een inspirerende werkruimte. Creëer een stijlvol thuiskantoor waar creativiteit en concentratie samenkomen. De rustige, geïsoleerde omgeving in je eigen tuin biedt het comfort dat je nodig hebt voor productieve werkdagen.

Luxe Vakantiewoning

Stel je voor dat je de kans hebt om niet alleen jezelf, maar ook jouw gasten een onvergetelijk verblijf te bieden in een prachtige Tuinstudio als vakantiewoning. In dit volledig uitgeruste vakantiehuis genieten jouw gasten van ultieme privacy en comfort, terwijl jij de vrijheid hebt om vrienden en familie op elk gewenst moment te verwelkomen.

Tuinstudio keuken en eettafel met stoelen

Verhuur als Extra Inkomstenbron

Ontdek de mogelijkheid om jouw Tuinstudio met Tiny House te verhuren. Genereer extra inkomsten door de ruimte aan te bieden op platforms zoals Airbnb. Een slimme zet waarmee je niet alleen profiteert van de ruimte, maar ook financiële voordelen behaalt.

Een mooi voorbeeld hiervan is Amsterdam Beach House, ze boeken geweldige successen in Zandvoort met onze Vista!

(Pre)Mantelzorgwoning

Laten we verder denken dan de standaard toepassingen. De Tuinstudio met Tiny House kan dienen als een (pre)mantelzorgwoning, waardoor je een zorgzame omgeving creëert voor dierbaren. Ze kunnen comfortabel en zelfstandig verblijven, terwijl ze toch dichtbij zijn.

In deze wereld van mogelijkheden ben jij de regisseur van jouw Tuinstudio-verhaal. Of je nu kiest voor een productieve werkruimte, een luxe gastenverblijf, een ontspannende oase, verhuur als extra inkomstenbron, of zelfs een zorgzame woonomgeving – jouw Tuinstudio met Tiny House staat klaar om jouw dromen te vervullen. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij jouw visie kunnen realiseren. De toekomst van jouw Tuinstudio wacht op je!

uitzicht naar buiten vanaf het huis, eettafel met bloemen op de achtergrond, grote glazen gevel

Vergunningen Nodig?

We begrijpen dat je enthousiast bent over de mogelijkheden van een Tuinstudio met Tiny House. Om ervoor te zorgen dat jouw project vlekkeloos verloopt, willen we je ook informeren over mogelijke vergunningen. Ontdek de wereld van vergunningvrij bouwen en de bijbehorende regels, en lees meer over het Bouwbesluit 2012.

Voor meer gedetailleerde informatie, bekijk de brochure over vergunningvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk.

Lees ook onze extra pagina
over Regels & Wetgeving

Conclusie: Jouw Tuinstudio, Jouw Levensstijl

Of je nu kiest voor een inspirerende werkruimte, een luxe gastenverblijf, een eigen ontspanningsruimte, verhuur als extra inkomstenbron, of zelfs een (pre)mantelzorgwoning – jouw Tuinstudio met Tiny House biedt oneindige mogelijkheden. Ons team bij Tiny House Hub staat klaar om je te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Jouw droomleefruimte wacht op je!

Wil jij een Tuinstudio?

Bekijk onze diverse modellen van Tuinstudio’s op onze collectie pagina en ontdek welke het beste bij jou past. Of het nu gaat om de compacte en knusse varianten of de ruimere modellen met extra voorzieningen, er is voor elk wat wils!

Wacht niet langer! Vul ons brochure formulier in, en maak kennis met onze partners en werkwijze. Laat ons jouw droom Tuinstudio werkelijkheid maken.

onze Tuinstudio’s voldoen aan de RE2020-norm met aandacht voor plattegrond, bouw, en binnenuitrusting. We garanderen duurzaamheid op elk niveau.

Hulp nodig ?

Wil jij een Tuin Studio aanschaffen? Neem contact met ons op of vul het formulier in en ontvang onze volledige brochure met alle opties en prijzen.

Tiny House hub Logo Licht