Luxe & Modern Tiny House Kopen

Ontdek onze volledige aanpasbare collectie van luxe Tiny Houses en Modulaire Woningen.

over ons

Wie wij zijn

Jonge heren met een vernieuwende visie op wonen, wij brengen eenvoud in een wereld vol complexiteit. Onze Tiny Houses zijn flexibel ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw levensstijl, niet andersom. Of je nu te maken hebt met beperkte ruimte, strenge regelgeving, of de ambitie om je huidige woning uit te breiden, wij garanderen de ideale, op maat gemaakte woningoplossing.

Een tiny house, tuin studio en flex- of mantelzorgwoning kopen met de beste materialen, custom designs en garanties doe je bij Tiny House Hub.

Maak kennis

Hoe we te werk gaan

01. Contact & Offerte

Na het invullen van het brochure formulier, nemen we contact op over je vrijblijvende aanvraag. Gevolgd door een duidelijke offerte.

02. Huisbezoek

We ontmoeten bij jou thuis om een aantal zaken te controleren en ervoor te zorgen dat jouw achtertuin en je nieuwe Tiny House goed bij elkaar passen.

03. Voorbereiding

Wij voeren de nodige voorbereidende werkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat je tuin klaar is voor het ontvangst van jouw nieuwe huisje.

04. Aflevering

Als je nieuwe huis klaar is, brengen wij hem zorgeloos naar jou toe. Volgend met een vlotte en professionele installatie op locatie!

Kies voor Custom

Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is een samenwerking met ons een leuk proces waarbij we jouw persoonlijke stijl en wensen tot leven brengen in de vorm van een Tiny House. Of je nu verlangt naar een knusse studio om in te ontspannen, een functioneel kantoor aan huis nodig hebt, of een charmant Airbnb-verblijf wilt opzetten of een volwaardig nieuw huis om in te wonen; Wij zorgen ervoor, dat je zelf ontworpen en op maat gemaakte Tiny House alle verwachtingen overtreft.

Logistiek

Waar we Tiny Houses leveren

Wij leveren en installeren onze innovatieve Tiny Homes & Modulaire Woningen door heel continentaal Europa. De woningen zijn perfect gesitueerd voor zowel stads- als plattelandsleven. Gebouwd met de hoogste kwaliteitsnormen en ontworpen voor een duurzame toekomst.

veelgestelde vragen

Vragen bij het kopen van een Tiny House

De prijzen van onze Tiny Houses starten vanaf €69.000, de uiteindelijke prijs hangt af van de specifieke factoren, zoals grootte, materialen, model, ontwerp kosten, opties, afwerking, extra's en de levering.

Een Tiny House is een compacte, maar volledig functionele woning, gebouwd met duurzame en milieuvriendelijke materialen. Het biedt alles wat je nodig hebt om te leven, zonder overmatig gebruik van ruimte, spullen en geld.
De kosten van transport variëren afhankelijk van de grootte van het Tiny House en de afstand van je locatie. We kunnen de berekening eenvoudig maken als we samen de aanvraag aan bespreken zijn.
Onze Tiny Houses variëren in grootte van 15m2 tot 65m2, afhankelijk van jouw specifieke wensen, behoeften, faciliteiten en specifiek indeling.
Dit hangt af van het bestemmingsplan van de gemeente. In de meeste gevallen kun je een Tiny House op je eigen terrein plaatsen, maar er kunnen beperkingen gelden. Wij adviseren om contact op te nemen met je gemeente voor meer informatie.
Elk Tiny House heeft zijn eigen aansluitpunt en kan eenvoudig worden aangesloten op de bestaande infrastructuur. Wij adviseren om een YMVK-kabel (5-draads) te gebruiken en een extra zekering in de hoofdwoning te plaatsen. Wij kunnen je ook adviseren of dit eventueel voor je regelen.
De levertijd van je luxe en moderne Tiny House varieert afhankelijk van de grootte, materialen en bouw. Het is vaak mogelijk om je Tiny House binnen 3 maanden te ontvangen.
Ja, je kunt een Tiny House kopen en verhuren als investering. Dit is een slimme manier om extra inkomsten te genereren met een snelle ROI. Vooral als je de kosten van een pand vergelijkt met dat van een Tiny House.
Thermisch behandeld hout wordt verhit tot boven de 180 graden, waardoor het vocht verwijdert en de chemische structuur verandert. Hierdoor heeft het hout minimaal 25 jaar lang geen onderhoud nodig.
Dit hangt af van de locatie en het bestemmingsplan van de gemeente. In de meeste gevallen kan een Tiny House vergunningsvrij worden geplaatst, maar we adviseren om contact op te nemen met de gemeente voor meer informatie. Of lees meer hier erover.
Een Tiny House kan op verschillende locaties geplaatst worden, zoals op eigen grond, in een tuin of op een Tiny House park. Het is belangrijk om te controleren welke wet- en regelgeving er geldt op de gewenste locatie.
Ja, al onze Tiny Houses zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van jouw voorkeuren en behoeften.
Een Tiny House kan een slimme investering zijn vanwege de relatief lage kosten en de duurzaamheid. Bovendien kan het verhuren van een Tiny House extra inkomsten genereren. Vooral bij aanschaf van meerdere units tegelijk, voor verhuur in een toeristisch gebied.
Wij plaatsen alle Tiny Houses op grondschroeven. Grondschroeven zijn perfect voor alle grondsoorten (zelfs voor veen & klei) en hebben een minimale impact op het milieu in vergelijking met een betonnen fundering. Je zal besparen op bekisting, vlechtwerk, een betonmolen en dus ook veel arbeidskosten. Er zijn geen graaf- of graafwerkzaamheden nodig en grondschroeven kunnen worden hergebruikt als jij ervoor kiest om je modulaire woning mee te verhuizen.